vær med

i helsinge

Erhverv

Bliv medlem af Helsinge Erhvervsforening

Hvis du driver en erhvervsvirksomhed i Helsinge eller omegn, vil vi gerne opfordre dig til at overveje at blive medlem af Helsinge Erhvervsforening.

Som medlem af Helsinge Erhvervsforening får du adgang til et stærkt netværk af lokale erhvervsvirksomheder, som du kan udveksle erfaringer og idéer med. Derudover arrangerer vi mange spændende lokale events, såsom koncerter, kulturnat, markedsdage, julelys og meget mere. Det er en god mulighed for at møde andre erhvervsfolk og få nye kontakter, samtidig med at du kan vise din virksomhed frem for en bredere kundekreds.

Vi tilbyder også muligheder for markedsføring af din virksomhed, fx gennem reklameplads på vores hjemmeside og events, hvor du kan præsentere din virksomhed for potentielle kunder. Derudover har vi indflydelse hos kommunen, så du kan være sikker på, at dine interesser bliver hørt, når der træffes beslutninger, der kan påvirke erhvervslivet i området.

Vi tilbyder også rådgivning og sparring til vores medlemmer, så du kan få hjælp til at løse de udfordringer, du måtte stå overfor i din virksomhed. Samtidig har du mulighed for at påvirke de initiativer, vi tager for at fremme erhvervslivet i Helsinge og omegn.

Som medlem af Helsinge Erhvervsforening bliver du en del af en stærk erhvervsfællesskab, der arbejder for at skabe gode forhold for erhvervslivet i området. Meld dig ind i dag, og vær med til at styrke erhvervslivet i Helsinge!

Helsinge Erhvervsforening blev stiftet i 1978

I dag representeres alle typer erhverv i Gribskov. Alle medlemmer af foreningen betaler et grundkontingent baseret på antal medarbejdere. Kontingentet opkræves fire gange om året.

Herudover betaler alle interessegrupper et aktivitetsbidrag som er forskelligt fra gruppe til gruppe. For at få yderligere oplysninger om dette kan du kontakte formanden.

Helsinge Erhvervsforening varetager på alle måder medlemmernes interesser, men bliver samtidig også indbudt til at deltage i diverse udvalg, bestyrelser og nævn i Gribskov Kommune.

Alle medlemmer af Helsinge Erhvervsforening får 25% rabat på annoncering i Ugeposten.

Foreningen er i øjeblikket repræsenteret flg. steder:

– Helsinge Kommunes Skilteudvalg
– Venskabsbykomiteen
– Den Selvejende Institution Helsinge Hallerne
– Gribskov Ungdomscenter

Hvis du ønsker at blive medlem skal du blot udfylde vores indmeldelsesformular.
Send indmeldelsen til info@helsingeerhverv.dk
Eller udfylde formularen i toppen af siden.
Vi vil herefter kontakte dig.

Kontaktpersoner

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har et spørgsmål.

Formand:
Jesper Behrensdorff
Mobil: 40 51 86 24
Mail: Jb@bije.dk

Kasser:
Michael Bredøl
Mobil: 30 32 16 24
Mail: Info@helsingeerhverv.dk

Web/Presse
Tobias Toft
Mobil: 27 85 86 55
Mail: Kontakt@gribskov-marketing.dk

Dokumenter