vær med

i Gribskov

Erhvervshus

Gribskov Erhvervshus

Samlingspunkt for store og små virksomheder i Gribskov

Drømmer du om et arbejdsmiljø, hvor du kan fokusere på din virksomhed og samtidig være en del af et stærkt og dynamisk erhvervsnetværk? Så er Gribskov Erhvervshus stedet for dig!

 

Gribskov Erhvervshus er et nyt og moderne kontorfællesskab i Helsinge, der er ideelt til iværksættere og små/mellemstore virksomheder. Vi tilbyder skrivebordspladser og kontorer til leje, så du kan finde den perfekte løsning, der passer til dine behov. Vores mål er at skabe et inspirerende og professionelt arbejdsmiljø, hvor du kan koncentrere dig om din virksomhed, mens at du bliver en del af noget større.

 

Som en del af Gribskov Erhvervshus bliver du en del af et stærkt erhvervsnetværk, hvor du kan møde andre ligesindede og knytte nye kontakter. Vores kontorfællesskab er også en del af Helsinge Erhvervsforening, så du kan være sikker på, at du vil have adgang til mange spændende arrangementer, der kan styrke din virksomhed og dit netværk.

 

Vi ønsker også at skabe et arbejdsmiljø, hvor du kan få sparring og inspiration fra andre erhvervsfolk. Vores skrivebordspladser er perfekte til dem, der normalt arbejder hjemmefra og som ønsker at være en del af et større fællesskab. Vi tilbyder også kontorer til leje, hvor du kan have din egen plads og stadig være en del af et stærkt erhvervsnetværk.

 

Bliv en del af Gribskov Erhvervshus i dag og få adgang til et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, sparring og netværk med andre erhvervsfolk og mange spændende arrangementer, der kan styrke din virksomhed. Kontakt os i dag for mere information og book en rundvisning i vores moderne kontorfællesskab!”

Ledige lejemål

Alle kontorer er udlejet.

Alle skriveborde er udlejet.

Billedegalleri

Kontaktpersoner

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har et spørgsmål.

Formand:
Jesper Behrensdorff
Mobil: 40 51 86 24
Mail: Jb@bije.dk

Kasser:
Michael Bredøl
Mobil: 30 32 16 24
Mail: Info@helsingeerhverv.dk

Web/Presse
Tobias Toft
Mobil: 27 85 86 55
Mail: Kontakt@gribskov-marketing.dk