Kommunikationsopgaver

Pressemateriale – som altid skal udarbejdes målrettet, så f.eks. din pressemeddelelse er relevant for det udvalgte medie. Den skal også ledsages af det rigtige udstyr, så det er nemt for redaktionen at publicere dit budskab. Mine 26 år i mediebranchen har givet mig gode forudsætninger for at bære dit budskab igennem det redaktionelle nåleøje.

Nyhedsbreve – som skaber værdi for modtageren og øger chancen for, at dit nyhedsbrev også bliver åbnet og læst næste gang, du udsender.

Intern kommunikation – som fortjener at få lige så meget opmærksomhed som den eksterne markedsføring.

Sociale medier – hvis du har brug for indhold, der kan engagere brugerne og understøtte virksomhedens mål.

Publikationer – som jeg kan levere disposition og tekst til. Jeg kan også holde hele udgivelsen i hånden fra ide til trykstart, hvis du selv helst er fri.

Advertorial – jeg kan hjælpe dig med hele pakken incl. fotooptagelser, grafisk arbejde og kontakt til medie eller ‘bare’ skrive teksten.

Ideudvikling – sammen med dig og/eller dit team. Hvad kan det føre til, hvis man blander virksomhedens velkendte viden med helt nye øjne?

 

De bedste hilsner

Jeanette Hougaard

 

Kontakt

Ring på 22999064 eller skriv på jh@houcom.dk og lad os tage en helt uforpligtende snak om det, du har behov for at få sat ord på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kommunikationsopgaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vendor Information

  • Store Name: Houcom
  • Vendor: Houcom
  • Address: Vestergade 13
    3200 Helsinge
  • No ratings found yet!