Loading...

KL. 18:00
D. 02-06-2023

Om begivenheden

Traditionen tro byder hele Helsinge velkommen til kulturnatten. Et arrangement som fylder Helsinge centrum med mennesker og underholdning, og viser alt hvad vi kan byde på, og hvor stort et arrangement vi kan lave, når vi gør det sammen. Tag hele familien og alle vennerne med og kom til en hyggelig aften med bl.a. masser af god mad og drikke, et stort udvalg af underholdning og selvfølgelig mange knald gode tilbud.    

Velkommen til Helsinge Kulturnat fredag den 2. juni 2023 kl.18-22

Byens butikker holder ekstraordinært åben til kl.22 med knaldgode kulturnat tilbud.  

Kl. 19-21 Vestergade/ Gadekæret

Viggo Jørgensens Blomster spiller Outhouse Band op til dans og hygge. Hvis du kommer “lidt mønter i hatten” kan de muligvis overtales til at spille lidt længere.  

Kl.18-22

Hos Frivillige Center Helsinge, få en snak om hvad de laver, hvad de kunne tænke sig at lave hvis du også kommer med.   Mød Helsinge Kirkes præster til Kulturnat, og få en uformel snak om alt mellem himmel og jord  

Kl.18-22. Ud for Årstidens Blomster

Kan du møde Rotary, få en snak omkring deres arbejde, og måske du også kan blive medlem og gøre en forskel, hvis du skulle have fået lyst til det.  

Kl.19-22 i Gadekæret

Sejler Modelklubben Nordkysten med modelbåde & skibe, nogle med lys på i Gadekæret. SKAL OPLEVES:)  

Kl.18-22

Kan du besøge Byens Pizzaria & Cafe, Pizza de Favolosa samt Cafe Bella står som altid klar med god service, lækker mad & drikke, så ingen behøver hverken sulte eller tørste.  

Kl.18-22

Kan du møde Sørensens Biler og Folkersens Automobiler få god snak med personalet om hvad fremtiden bringer indenfor bilbranchen, måske også et par gode historier fra dengang vi alle var yngre og biler så lidt anderledes ud.  

Kl.18-22

Lions holder gang i baren.  

Kl.18-22

Ud for Home Vestergade kan møde Bokse Team Helsinge, du man se hvad de dygtige boksere kan, og for de seje, er der mulighed at prøve at bokse, og finde ud af om det er noget for dig. Du kan også møde Bushi Taekwondo  

Kl.18-22 Vestergade / Frederiksborgvej

Har du mulighed for at tale med de lokale Politikere, om nutid & fremtid, måske du endda har nogle gode tips til dem, på den gode måde. DF, Enhedslisten, Danmarks Demokraterne, Liberal Alliance, Venstre, Socialdemokratiet, Gribskov Konservative,  

Kl.18-22 ud for Home Østergade /Gågade

Kan du få en god snak med Nyt Gribskov, om nutid og fremtid.  

Kl.18-22 Østergade / Gågaden

LaQuart serverer lækkert mad, drikkevarer, ølbaren er sat udenfor, altid god betjening og hygge.   Det Grønne Hus holder åbent og har uddeling af legater på BankTorvet.   Sparekassen Fyn-Sjælland byder på Popcorn og andre hyggelig ting og helt sikkert også en god snak.  

Kl.18-23

På scenen på BankTorvet, sker det en masse hele aftenen.  

Kl.18-18.15

Erhvervsforeningens formand Jesper Behrensdorff byder velkommen til Kulturnat 2023  

Kl.18.20-18.50

får vi den store fornøjelse at Ballade Band spiller for os  

Kl.18.55-20.00

Går Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen Gribskov på scenen og synger udvalgte sange, Wilke & Rasmussens film/musical “Der var engang en dreng, der fik en lillesøster med vinger “ Musicalen er fyldt med gode ørehængende sange, som får smilet frem hos både børn og voksne.  

Kl.20-20.50

Det Grønne Hus uddeler legater til alle de heldige foreninger, som altid er vi spændte og det bliver hyggeligt.   Helsinge Lokalråd kommer på scenen for en kort bemærkning og finder vinderen af deres konkurrence.  

Kl.21-23

Går Surfin Ramblers på scenen Swingende Rockabilly, så bare på med danseskoene og dit gode humør, for det er umuligt at være sur.  

Kl.18-23

Hele aftenen holder Lions gang i den store Løvebar. Ingen behøver tørste denne aften.   Helsinge Danmarks Bedste Børneby vil være at finde rundt omkring i byen, så tag en god hyggelig snak med dem.  

Kl.18-22

Kan du møde Carlsens Havepleje aps v. Poul Carlsen ved Legepladsen Åkanden / Min egen verden.  

Kl.18-22

Kan du hygge med Danske Banks personale udenfor, de har som altid en masse sjove ting i ærmet.  

Kl.18-22

Østergade/ Gågaden kan du udenfor salon Skøn møde Lisbeth & Brian med deres lækre Forever Aloe Vera produkter.  

Kl. 18-20

kan du udenfor Luksustrolden møde Søs og Jakob fra Helsinge Powerbank som sidder med ansigtsmaling til store og små.  

Kl.18-22

ved Peiter Olsen har vi fornøjelsen af Hjerteforeningen❤️, masser af gode råd og hyggelig snak.  

Kl.18-22 VP-Arkaden

Kulturcafeen starter grillen, og er klar kl.18, hvor The Oldtimers spiller Country & Western, Rock Cliff & Elvis, ca. kl.20 går Hat & Briller på. Børnebyen / Eventcentralen sælger Slushice og Candy Floss.  

Kl.18-22

ud for Leifs gardiner kan du møde Humle Træskærer, med de smukkeste træting.  

Kl.18-22

Helsinge Bridge Klub finder ud for HL Mode. Kom og mød dem til et spil & en god snak om Bridge.   Kl.18-19.30 på Nettotorvet v. Tøjeksperten får vi igen fornøjelsen af Gribliners Linedansere.  

Kl.18-22

ved Nytorv kan du se mange flotte ting fra Holbo Herreds Væverforening, få en snak om hvordan tingene bliver til.  

Kl.18-22

Ud for Thiele kan du møde Gribskov Teater, som præsenterer det nye program for 2023/2024.  

Kl.18-22

Ud for Amazonia kan du møde Lokalhistorisk forening for Helsinge og omegn. Samt Kathe Jensen som står med lækkert hjemmestrik som hårbånd, håndklæder mm.  

Kl.17-0.00

Cafe Sef & Restaurant starter kl. 17 – kæmpe grill med pattegrise, coleslaw og flødekartofler. Ølvogn med friske serveringspiger og bar på Gågaden. DJ Simon spiller op til dans med 70’ og nutidens musik.  

Kl.21 Stray spiller op til dans og hotte cocktail.

0.00 pølser og sandwich som natmad kan købes indenfor hos Cafe Sef.   Der findes offentlige toiletter ved Netto Torvet og bag Cafe Bella.   Kulturnatten er på eget ansvar           .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

Video

Detaljer

Loading...

Udforsk begivenheder

Loading...